Imam isti kompo vec duze vrijeme i sve je normalno radilo. Igrao sam normalno Doom 3, SW:Kotor 1 i 2, Newervinter Nights i još neke igre, ali sada mi jednostavno ne rade. Prilikom startanja igre, pojavi se "application error the memory could not me read ili written" i ugasi se. Na drugim forumima se spominje da KOTOR koristi neki engine koji ima problema sa Radeon grafickim karticama i da treba skinuti nove drivere. To sam i napravio, cijelu proceduru sa Driver Cleaner-om. restart u safe modu..... skinuo nove drivere za Radeon 9600/x1050 series graficku 32 bit Windows XP sa njihove stranice. Instalira mi Catalyst Control Centre, prijeđe na instalaciju drivera, javi se nekakvi error i prekine. Kada se to prvi put dogodilo, prije nego što su počeli application errori, otišao sam na restore point i vratio na stanje prije instalacije drivera, ali nije se vratilo na prvobitno stanje, ali je ipak ostalo nešto od drivera. Tako da mi neke igre rade normalno (Rome total war, Warcraft 3, Starcraft - većinom starije igre, ali i neke novije poput Titan Quest-a), neke trzaju - a prije su radile normalno (Area 51), a ostalima se javi taj error. Sada sam u tom nekakvom neutralnom prostoru, ne mogu instalirat nove drivere, a stari vrijede samo do neke granice. Nemam pojma više što da radim, taj application error mi se javlja sve češće, čak i sa nekim programima - Google Earth, na netu sam našao da treba promijeniti SATA kablove - da li ima to ikakve veze s time?
Zapravo me najviše živciraju ti driveri za grafičku - da li je moguće da je toliko već zastarjela da više niti ne mogu skinuti normalne drivere za nju?