View Single Post
Staro 19.07.2010., 18:13   #394
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Sa Marketa?
Da

Citiraj:
Ah, nisam te mogao dočekati i dao sam se u flešanje. Sve već odrađeno, šljaka, ali nisam previše zadovoljan rezultatima trajanja baterije. Čak sam i clock podesio na max 800 mhz, ali čini mi se da baterija prebrzo ide dolje. Budem sutra detaljnije testirao. Ugl većina se žali na taj v14 kernel, ali nigdje nisam uspio naći v11 za stock (autor ih je micao kako je izbacivao nove verzije).
Bitno je tocno pratiti upustva flasha. Neki ROMovi traze prvo instalaciju kernela pa onda ROM.a Takodjer obavezan je wipe user date.a/cachea a neki traze i wipe Dalvik cache.a

Citiraj:
Za root sam imao spremno mali milijon tutoriala i fajlova - a onda je izašao tutorial za revoked:
http://myhtcdesire.com/modding/how-t...asily-method-1
Postoji i metoda rootanja iz Windowsa, ali je zezancija sa driverima - preporuka: Linux. Sam postupak traje max 5min.
Nisam isprobao, budem, thx

Citiraj:
Vezano za vidljivost, jel vi tražite da se vide boje ili tekst? Jer ja boje nisam vidio ni na E71, dok tekst vidim jednako dobro na Desireu kao i E71. Baš sam danas bio vani i dokle god izbjegavaš da ti refleksija od sunca ide u oči, ekran je čitljiv uz max. brightness. Poruke sam slao, valjda to nešto govori
Mozda mi dole u Dalmaciji imao drukcije sunce
Ne, ozbiljno, na suncu ne vidim apsolutno nista, na istim lokacijama recimo na plazama, na ex. iPhoneu sam mogao bez vecih poteskoca procitati uglavnom sve, dok kod Desire.a nema sanse bez da mu napravim sjenu s rukom.

jucca je offline