Citiraj:
Autor Overhaul
... bi bilo preporučljivo koristiti sad, kad vidim da je zapeo images for me? Naime, mnogi na koje kliknem da uploadam kakvu ontopic fotku, me zaspamaju smećem, a vidim isto priušte i onome tko otvori postane slikice. Također sjećam se upozorenja modova da ne uploadam link sa "insert image" funkcijom, koji razvuče fotku preko threada, nego da valja postati host sa thumbnailom... u posljednje vrijeme takvih hostova ne vidim, pa eto, da pitam ima li kakva svježa standardizacija 
|
Vec toliko puta
utemeljeno
Drago mi je vidjeti da su i ostali (vecinom) to shvatili.
Shrani i njegovi kantoni su bez premca po ozbiljnosti cuvanja podataka. To im je prioritet od pocetka i zato ih se drzim. Hoce li netko napasti Krško... do tada ih se drzim trajno
PCE je (u mnogim temama) nazalost postao groblje prvenstveno zbog
Imagesformea u kojeg su mnogi previse vjerovali. Istina, daleko je bio prijateljskiji od
Imageševca po pitanju sucelja, ali sad mu to jako malo vredi. PCE je pun razrovanih tema bas zbog formea. Apeliram na forumase/autore, da uz malo vremena i volje, te posebno teme vezano za projekte ili edukaciju, polako pocnu ispravljati osvjezenim novim slikama. Jer takvih projekt postova/tema je koliko hoces nastradalo!
Imageševac kojeg svi s pravom pljuju, vec je nadisao svu mogucu prostituciju svog hostinga. Da ne spominjem (tko gleda) bezobraznu kolicinu skripti koje trazi da bi na kraju dozvolio ucitavanje slike. I to svakih par tjedana neke nove kombinacije. Jedino sto kod njega slike mogu ostati od pocetka kotaca do danas na zivotu, dok dva dana uploadana slika moze nestati za sva vremena. U svakom slucaju, nepredvidiv i naporan hosting kojeg jedino pokretno koristim za nesto malo bitno i privremeno.
Ako zelite da PCE teme ne nagrabuse kao do sada, drzite se trenutno najsigurnijeg hostinga : Shrani i Pohrani/Podoji me derivata
Ako se ne logirate, uredno ne slazete i trebate samo za temp ili nije vam vazno slaganje... vrlo pristojni su takodjer :
Abload ,
2shared,
Cjoint,
tinypic ,
servimg ,
4shared kao neki od dugovjecnijih primjera.
Za audio ima dosta, ali do danas, po trajnosti bez premca :
Tindeck
...