Citiraj:
Autor jucca
Ja sam odhebo ove Scythe, bar sa H50. Upravo dosli 2xNanoxia DX @ 1200, satvio ih u push-pull na kiler i temperature na procu su mi pale za 8-10C. Meni dovoljno 
Cuju se malkice, ali zato i pusu. Scytheove skupa sa Gentle.om sam stavio na gornji dio kucista, smanjio ih na nekih 700-800 okretaja i ne cuju se, malo pusu, ali cisto da naprave nekakav podtlak.
Ovaj Scythe blueled sam bacio ispod kreveta, toliko je sugav, da mu je i to dobro misto. Za mene je Scythe vent avantura zavrsena. Triba san odmah ic na Nanoxia/Noctua i bio bi miran odmah, a ne sto puta otvarat kuciste, a isto to preporucujem i drugima
|
Morat cu se i ja maknuti s ovih scythe ventova. Bez veze dajme pare za nesto sto me ne zadovoljava.
Imam gentle typhoon 2 komada jedan na procu jedan za propuh,imam jedan slim scythe na 500 okretaja koji hladi HDD ali sve zajedno = ocjena 3. Pusu isto ko i oni ventovi od 40kn jedina je razlika sto su tisi (osim ovog slim-a,on je tih samo kad ga ugasim ili prstom zavrtim i pravim se da radi

)
Sad moram potrazit neke slicne tihe ventove koji jace pusu a imaju istu razinu buke kao moji i onda scythe