Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 13.06.2010., 14:04   #379
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ako je novac glavni pokretac i razlog - onda ti nitko nece dati neki pobjedonosni izbor. Ali ako se mozes malo rastegnuti, itekako mozes pokriti dobrom odabranim kapacitetom vise od dnevne sobe. Barem toliko da popratno bude podnosljivo.
Pa,nije do novca.
Inače radi se o kući, hladio bi prizemlje, no stvar je u tome da je dnevna soba praktički u sredini, i ostale sobe na periferiji, zbog toga mislim da je jako teško ohladiti više od jedne i pol sobe

Citiraj:
Bar ti mogu ljudi iz prve ruke dati najmanje nabavljivo zlo.
Ali mozda bolje da ne citas te teme. Jer shvatit ces da jednostavno nisu vrijedne truda.
Heh, da, ajmo reći da sam i očekivao ovakav odgovor.
Znam da je više puta obrađena tema da prijenosne klime nisu dobre (to say the least)

Citiraj:
Da si prostorno u nekoj super specificnoj situaciji (postanar, student ili rodjak od David Icke-a) i da bas nikako ne mozes izvesti postenu instalaciju.... mozda bi imalo smisla. Ali danas bi te vjerovatno i u takvoj situaciji svaki majstor uvjerio da se moze nesto drugacije izvesti.
Prostor je ajmo reći najmanji problem, pošto se radi o vlastitoj kući.
Instalacija je moguća na 10 načina, jedino je problem učinkovitosti da se može ohladiti (bar malo) i još jedna ili 2 prostorije.