Citiraj:
Autor Visage
Ako je novac glavni pokretac i razlog - onda ti nitko nece dati neki pobjedonosni izbor. Ali ako se mozes malo rastegnuti, itekako mozes pokriti dobrom odabranim kapacitetom vise od dnevne sobe. Barem toliko da popratno bude podnosljivo.
|
Pa,nije do novca.
Inače radi se o kući, hladio bi prizemlje, no stvar je u tome da je dnevna soba praktički u sredini, i ostale sobe na periferiji, zbog toga mislim da je jako teško ohladiti više od jedne i pol sobe
Citiraj:
Autor Visage
Bar ti mogu ljudi iz prve ruke dati najmanje nabavljivo zlo.
Ali mozda bolje da ne citas te teme. Jer shvatit ces da jednostavno nisu vrijedne truda.
|
Heh, da, ajmo reći da sam i očekivao ovakav odgovor.

Znam da je više puta obrađena tema da prijenosne klime nisu dobre (to say the least)
Citiraj:
Autor Visage
Da si prostorno u nekoj super specificnoj situaciji (postanar, student ili rodjak od David Icke-a) i da bas nikako ne mozes izvesti postenu instalaciju.... mozda bi imalo smisla. Ali danas bi te vjerovatno i u takvoj situaciji svaki majstor uvjerio da se moze nesto drugacije izvesti.
|
Prostor je ajmo reći najmanji problem, pošto se radi o vlastitoj kući.
Instalacija je moguća na 10 načina, jedino je problem učinkovitosti da se može ohladiti (bar malo) i još jedna ili 2 prostorije.