View Single Post
Staro 13.06.2010., 13:46   #360
kosmarnik
Pentium Pro forever!
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Za početak taj hladnjak jako dobro hladi tu karticu/grafički procesor. Također ima regulaciju ventilatora, zaista ne znam odakle tebi info da nema.
http://www.bit-tech.net/hardware/gra...-1gb-review/12

Citiraj:
Sadly things aren't so good on the noise front and the Zalman cooler is much louder than the stock GTS 250 cooler when idle thanks to the 70mm cooling fan only being connected by a two pin power cable rather than the standard 4-pin PWM. This means the fan spins at a constant speed regardless of load and while the Gigabyte is quieter under heavy load, at idle it's much, much noisier.
Ako su lagali mene i ja lazem vas.
S time da se meni od oka to cini tocnim.
Probao sam i sa EVGA Precision promjeniti fan speed bez efekta.

Sto se Zalmana tice, cini mi se da on lijepo izvlaci toplinu sa GPUa ali je ostavlja u kucistu sto je blesavo a i dalje zauzima 2 slota .
Za sad nemam zgodno rjesenje za to (Antec P182 sa 6 diskova).

Citiraj:
Heatsinkove na memoriju nemoj lijepit jer ćeš samo pogoršat stvari. Čipovi se sasvim dovoljno hlade sami o sebi.

Ako imaš problema prije bi bilo da kartica ili crkava ili te yebu driveri.
Pa problemi se pojavljuju na preniskim temperaturama, to je to. Ne vidim kako bi to bilo vezano uz drivere, ali ajd budem stavio nove.
A da je kartici lose, moguce, volio bi to provjeriti, za sad prolazi sve testove, dok je dovoljno hladjena.

Pa sad, morali bi pomoci hitsinkovi (Zalman, takodje), nemoj tako, jedino ih ne znam cime priljepiti a da bude reverzibilno i da prenosi toplinu, one termalne ljepenke mi se ne svidjaju.

Zadnje izmijenjeno od: kosmarnik. 13.06.2010. u 14:06. Razlog: parvopis
kosmarnik je offline   Reply With Quote