Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 13.06.2010., 13:44   #376
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Fiksna klima ne dolazi u obzir jer jednostavno nebi mogla ohladiti više od dnevne sobe u koju bi se stavila, a opet postoji potreba malo-malo ohladiti i druge sobe
Ako je novac glavni pokretac i razlog - onda ti nitko nece dati neki pobjedonosni izbor. Ali ako se mozes malo rastegnuti, itekako mozes pokriti dobrom odabranim kapacitetom vise od dnevne sobe. Barem toliko da popratno bude podnosljivo.

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Može i neka preporuka prijenosne klime, recimo do 1500 kn, može i više, ako je baš dobra
Ako i dalje zelis kupovinu, onda pitaj na pravom mjestu, gdje i drugi pitaju povremeno istu stvar : >>>

Bar ti mogu ljudi iz prve ruke dati najmanje nabavljivo zlo. Da ne spominjem koliko tema imas vec obradjenih na temu pokretne klime. Ali mozda bolje da ne citas te teme. Jer shvatit ces da jednostavno nisu vrijedne truda. Prenosnost je opet mozda iluzija, ako planiras svaki dan seliti klimu s jedne na drugu stranu stana. To ti je valjda jasno da ces za 2 dana prestati i razmatrati a kamoli ponavljati. I u toj logici ces onda morati uzeti dvije ili vise takvih AC kamp kucica i onda ispade da sve skupa nema smisla. Da si prostorno u nekoj super specificnoj situaciji (postanar, student ili rodjak od David Icke-a) i da bas nikako ne mozes izvesti postenu instalaciju.... mozda bi imalo smisla. Ali danas bi te vjerovatno i u takvoj situaciji svaki majstor uvjerio da se moze nesto drugacije izvesti.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 13.06.2010. u 13:51. Razlog: ... isao sam isprati filter od ionizatora ...
Visage je offline   Reply With Quote