View Single Post
Staro 20.05.2010., 02:39   #3908
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo nakon dugo vremena da se i ja javim. Previse ste se veceras raspricali na TS kobasicari jedni

BTW, zadnjih pola sata nisam mogao pricat na TS, ali sam uzeo SS zadnje runde gdje su nas [CEMU] zaustavili na onom zadnjem brdu na Isla Inocentes mapi. Ekipa je sasvim normalna i prosjecna. Ali su nas razguzili samo zbog jedne stvari: Igrali su timski, za razliku od nas koji smo ko kokoske za klanje trcali na brdo. Po meni, cim vidimo da je ekipa jaca, prestat sa grupnjakom i zajebancijom na TS, pod hitno se reorganizirat i bacit svaki squad u svoju TS "sobu". Veceras sam skuzio da u manjoj grupici (citaj squad od 4) puno efikasnije funkcioniramo jer je lakse slusat jednog koji govori ostaloj trojici plan. Grupnjak je odlican vecinu vremena kad se zahebavamo, ali nikako ne dolazi u obzir kod iole ozbiljnijih protivnika, jer svak nesto drugo hoce, svak vuce uze na svoju stranu i zbilja je nemoguce nesto konstruktivno poduzet. Gotovo uvijek dodje do razdora pred sam kraj, svi Sveci se skidaju sa neba, protivnici postaju terminatori cije aimbotove ni sam Chuck Norris i Segal ne bi zaustavili. Nama npr. najbanalnije sortiranje po squad-ovima predstavlja problem. DeadMan, tebi ovdje kapa dolje. U svoj guzvi glasova, covjek bi se uvijek nasao u mom squad-u; Blazicku sa druge strane treba zlatna pozivnica da obavi ovaj pothvat od cca. 2 sec ; nemojte se srditi sto karakteriziram nasu igru kroz primjere ove dvojice (nadam se da se ne ljutite), al mislim da mozemo puno bolje.

Evo i SS ekipe "aimbotova" koja nas je "razguzila". Ako oni koriste Aimbot, onda smo DeadMan, Veki i ja kreatori Matrixa (oliti Matrice na naski ):

Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 20.05.2010. u 02:45.
Nebbo je offline   Reply With Quote