View Single Post
Staro 23.04.2010., 19:18   #3615
morozinho
aka orozinho

morozinho's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Delpiero Pregled postova
Prosetao sam malo po prodavaonicama danas poslijepodne, i u Technomaxu mi se prodavac kune u prednosti LCD-a nad plazmama(lijepse boje, kod plazme ce se "zapeci" slika ako dugo stoji neki tekst dugo kao npr. HRT u kutu ili teletekst, ako se spoji kompjutor na TV LCD je u prednosti kaze on zbog fluidnosti slike). Kaze da je Led LCD Philips 40PFL5605H(102 cm) koji se inace tu i prodaje bolja opcija po njemu od plazme Panasonic TX-P42S20E [107 cm]-koju inace nemaju u Technomaxu.

Zatim sam prosetao do Panasonica i tamo mi prodavac kaze da to nije istina jer model koji me zanima (plazma Panasonic TX-P42S20E -107 cm) bolja nego prije spomenuti Philipsov Led LCD, da je za gledanje TV-a plazma daleko ispred LCD-a, a pogotovo plazma Panasonic TX-P42S20E, koja je opremljena za recimo gaming opcije, ili gledanje Blue-ray filmova sa komp-a.

Moje misljenje je da je ipak bolja plazma(jer ce mi uglavnom sluziti za gledanje televizije, i filmova., i svako toliko spojit komp na HDMI za odigrati nesto sa komp-a ili gledati Blue ray). -Jedino se istice manji problem sto mi se daje samo 2 godine garancije na plazmu u Panasonica, dok mogu nadoplatiti za 5g. garancije na Led LCD Philips 40PFL5605H(102 cm). Vec sam dosta gnjavio sa ovim, ali mislim da cu sutra prosetati i kupiti plazmu.. Cijene su slicne.. Ako netko ima neki pametan argument zbog cega bi trebao mozda ipak ici na Led LCD neka vice sto prije..
Ma nemoj se uopce muciti. Uzmi plazmu. Ja kupio jucer doduse ne panasonic vec lg i prezadovoljan sam. Burn-in vise nema na novim plazmama, mene su plasili sa image retention a ni toga nisam vidio. Evo ovo upravo pisem a komp je spojen na plazmu.