Prosetao sam malo po prodavaonicama danas poslijepodne, i u Technomaxu mi se prodavac kune u prednosti LCD-a nad plazmama(lijepse boje, kod plazme ce se "zapeci" slika ako dugo stoji neki tekst dugo kao npr. HRT u kutu ili teletekst, ako se spoji kompjutor na TV LCD je u prednosti kaze on zbog fluidnosti slike). Kaze da je Led LCD Philips 40PFL5605H(102 cm) koji se inace tu i prodaje bolja opcija po njemu od plazme Panasonic TX-P42S20E [107 cm]-koju inace nemaju u Technomaxu.
Zatim sam prosetao do Panasonica i tamo mi prodavac kaze da to nije istina jer model koji me zanima (plazma Panasonic TX-P42S20E -107 cm) bolja nego prije spomenuti Philipsov Led LCD, da je za gledanje TV-a plazma daleko ispred LCD-a, a pogotovo plazma Panasonic TX-P42S20E, koja je opremljena za recimo gaming opcije, ili gledanje Blue-ray filmova sa komp-a.
Moje misljenje je da je ipak bolja plazma(jer ce mi uglavnom sluziti za gledanje televizije, i filmova., i svako toliko spojit komp na HDMI za odigrati nesto sa komp-a ili gledati Blue ray).

-Jedino se istice manji problem sto mi se daje samo 2 godine garancije na plazmu u Panasonica, dok mogu nadoplatiti za 5g. garancije na Led LCD Philips 40PFL5605H(102 cm). Vec sam dosta gnjavio

sa ovim, ali mislim da cu sutra prosetati i kupiti plazmu.. Cijene su slicne.. Ako netko ima neki pametan argument zbog cega bi trebao mozda ipak ici na Led LCD neka vice sto prije..