Citiraj:
Autor PointDexter
Neznam koga si ti tech vidio da od nas psuje na ingame chatu i kako je "silovan" taj stranac sa niskim pingom?! Mi komuniciramo potpuno na TS i na ingame chatu samo se pise "Ammo@...." Naravno da cu biti u squadu sa nekim ko je na TS nego npr sa tobom s kojim mi je komunikacija jako teska.
Jednom je bio kickan igrac i to zato jer nije bilo mjesta za Pce-ovca i za to sam mu se uljudno ispricao  i pozvao ga da nam se pridruzi kada server bude prazniji.
Brate jel ces sredit taj komp da veceras bacimo koju rundu? I pozivam nekog Siscana da izadje Manskom u susret i posudi mu neko napajanje za testiranje 
I zelim da svi znaju da me Veki fino jucer izdao  i neka zna da cu svih 6 mina staviti njemu na put 
GG
@Constantin: poruka prekratko stoji na ekranu
|
1.Ne.Nažalost.

Probao sam random igre pokretati sa keksom rama,pa sa drugim keksom,pa razmještao kekse po random slotovima,izvadio sata drajv,ubacio ide,tri puta nanovo friške windoze,otovro i rastavio cijeli komp,uzeo kompresor,propuhao,ništa - smrzava se.

Biti će da je zbilja napajanje problem,pošto su temperatura normalne,a temp. proca ne prelazi 42 C° (u BIOS-u je namješteno da se ugasi automatski ako temp. dosegne kritičnih 90 C°).Jebemu napajanje defektivno.Koje smeće.Ah,ša se žalim,180 kn napajanje,nie čudo da je smeće.No onda trebaju napisati da je toliko loše i slabo da pokreće samo slabije konfe koje ne zahtjevaju puno energije!Čini mi se da grafička vuče dosta energije koju napajanje ne može isporučiti,iako grafa crpi energiju iz pci-e slota.No,sad mi je već počeo rendom smrzavat dok browsam web,itd.lol
2.Hvala na podršci i pomoći!Čak sam na fejsu ostavio poruku ako ima tko voljan da dođe do mene sa napajanjem da testiramo.lol

Tnx još jednom.
@ostali,znam da vam fale moji živci na TS-u,nadam se skorom vraćanju igranju BFBC2 i mojim najdražim igračima.PCE FTW!!!
EDiT: Evo što se dogodi kod mene.Identičan problem.
http://www.youtube.com/watch?v=WpyaJ3-CoOM
Zvuk ide trrrrrr i slika stoji,komp ne reagira.