View Single Post
Staro 17.04.2010., 17:25   #3236
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Neznam koga si ti tech vidio da od nas psuje na ingame chatu i kako je "silovan" taj stranac sa niskim pingom?! Mi komuniciramo potpuno na TS i na ingame chatu samo se pise "Ammo@...." Naravno da cu biti u squadu sa nekim ko je na TS nego npr sa tobom s kojim mi je komunikacija jako teska.
Jednom je bio kickan igrac i to zato jer nije bilo mjesta za Pce-ovca i za to sam mu se uljudno ispricao i pozvao ga da nam se pridruzi kada server bude prazniji.
Brate jel ces sredit taj komp da veceras bacimo koju rundu? I pozivam nekog Siscana da izadje Manskom u susret i posudi mu neko napajanje za testiranje
I zelim da svi znaju da me Veki fino jucer izdao i neka zna da cu svih 6 mina staviti njemu na put
GG

@Constantin: poruka prekratko stoji na ekranu
1.Ne.Nažalost. Probao sam random igre pokretati sa keksom rama,pa sa drugim keksom,pa razmještao kekse po random slotovima,izvadio sata drajv,ubacio ide,tri puta nanovo friške windoze,otovro i rastavio cijeli komp,uzeo kompresor,propuhao,ništa - smrzava se. Biti će da je zbilja napajanje problem,pošto su temperatura normalne,a temp. proca ne prelazi 42 C° (u BIOS-u je namješteno da se ugasi automatski ako temp. dosegne kritičnih 90 C°).Jebemu napajanje defektivno.Koje smeće.Ah,ša se žalim,180 kn napajanje,nie čudo da je smeće.No onda trebaju napisati da je toliko loše i slabo da pokreće samo slabije konfe koje ne zahtjevaju puno energije!Čini mi se da grafička vuče dosta energije koju napajanje ne može isporučiti,iako grafa crpi energiju iz pci-e slota.No,sad mi je već počeo rendom smrzavat dok browsam web,itd.lol
2.Hvala na podršci i pomoći!Čak sam na fejsu ostavio poruku ako ima tko voljan da dođe do mene sa napajanjem da testiramo.lol
Tnx još jednom.
@ostali,znam da vam fale moji živci na TS-u,nadam se skorom vraćanju igranju BFBC2 i mojim najdražim igračima.PCE FTW!!!

EDiT: Evo što se dogodi kod mene.Identičan problem.

http://www.youtube.com/watch?v=WpyaJ3-CoOM

Zvuk ide trrrrrr i slika stoji,komp ne reagira.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 17.04.2010. u 18:02.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote