Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.04.2010., 16:07   #3762
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Necu skretnice radit sam jer nisam to nikad radio i neda mi se sprdat s tim,radije cu prilagodit zvucnike skretnici,necu niti gledat neki projekt, zvucnici svi skupa bi imali oko 300-400W/oko 150W Rms-a(komad), svi bi bili od 8 ohma, i slozio bi jedan dubokotonac,srednje tonac i visoko tonac. Nisam nasao neki ducan kod nas koji ima neki izbor skretnica.

Kakvu bi skretnicu otprilike trebao trazit?

Nebi to bilo nista profesionalno,tek radi gusta,zvucnici nebi bili neki ekstra kvalitetni,mozda neki malo bolji iz chipoteke.

Ako nisi kupio drivere i ako te zanimaju doljespomenuti, a vrijedi i za sve Vas koji se želite okušati u samogradnji.
Kako sam se zanio sa samogradnjama, ostalo je nekoliko pari drivera, gotovo nekorištenih, koje sam voljan prodati, tek da ne stoje jer sumnjam da ću išta raditi.
Konkretno se radi o monacorovim visokotoncima DT-99, neraspakirani, midbass driverima westra XW-165-1368, korišteni u jednom projektu koji nije zaživio, pa uz drivere mogu ići i kompresijske kutije, te westra SW-300-2808, nekorišteno, zapakirano, račun.
Pa koga zanima, nek se javi. Detaljnije na tržnici.
Juan je offline   Reply With Quote