View Single Post
Staro 08.04.2010., 14:38   #2945
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt
Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* ) jbt. Hahah. To je bio onaj pokolj na brdu.
Noz mi je postao primary wepon
One shot kill

secondary je Saiga i imam body armor i to sve naravno upakirano u recon kit, da se stopim sa okolinom ko guster

sada sam cak i izvjezbo da kada pucam po nekome a relativno smo si blizu krenem prema njemu skocim i stisnem noz i rascijepam ga na pola

da, da 2x sam te na arica harbouru na brdascu (nesmijes okretat ledja neprijatelju, neprijatelj nikada ne spava ) + jos jedan od nekuda

Jos sa vama nisam odigro laguna presa u rushu, tam ima milijun mjesta na kojima se sakrijes i opce se ne kuzi. camis u grmu i bacas motion senzore i vrebas sa smjeskom ko joker treba tamo isprobat kak je noz naostren, al mislim da bi me constantin ub(i)o u pojam ipak me je bocnuo 12x

u jednoj rundi me je mislim 5+ puta, valparaiso prvi dio ja bio defender

Alo aerendyli a i vi ostali koji ste dali pare skupa samnom

dal se slazete da se iskljuci kill cam i ukljuci friendly fire?

Kill cam je po meni malo cheat jer vec svi dosta poznamo mape i mjesta da znamo od kuda nas je netko skinuo

a FF bi upalio da se ne desava npr. 3-4 su okruzili nekoga i rokaju po njemu i po svojima jos a ne ubiju kolegu.

Ak je FF ukljucen onda bi se vise trebalo taktizirati i gledati di se sve puca i na koga i imali bi malo vise realizma
zgmmax je offline   Reply With Quote