Citiraj:
Autor zgmmax
Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo
Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso
Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije
Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3
EDIT:
cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum.
Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya
EDIT2:
najsmjesnija scena do sada
Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST
imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu 
|
HAHHAHAHAHHAHAHAHHA,kakav si samo pehista.

Ja sam taman skinuo dvojicu sa GOL-om i čujem netko se šulja,ali nisam imao senzore da bacim onak,vidm pišti m-com,reko jeeeeeeee...kad čujem "arhhgasghgahhhgrljjjjjc" - reko wtf,'ko me kilnuo

(i kako?

lol) - kad ono - "Your Team Won"

Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt

Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy*

) jbt. Hahah.

To je bio onaj pokolj na brdu.

Al' kako sam snoć na Nelsonu poroko likove na prvom A.

I zapravo mi nije jasno,jer sam bacio senzor - onaj lk ša je gro sa medicom jbt,čujem da te roknuo,ali ga ne vidim na mapi? (senzor ne očitava) - bacim bombu dolje gdje s ti bio,kad eto lika na brdo,vadi nožić i kaboom.