View Single Post
Staro 08.04.2010., 13:50   #2940
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo

Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso

Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije

Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3

EDIT:

cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum.
Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya

EDIT2:

najsmjesnija scena do sada

Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST

imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu
HAHHAHAHAHHAHAHAHHA,kakav si samo pehista.
Ja sam taman skinuo dvojicu sa GOL-om i čujem netko se šulja,ali nisam imao senzore da bacim onak,vidm pišti m-com,reko jeeeeeeee...kad čujem "arhhgasghgahhhgrljjjjjc" - reko wtf,'ko me kilnuo (i kako? lol) - kad ono - "Your Team Won"
Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt
Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* ) jbt. Hahah. To je bio onaj pokolj na brdu.
Al' kako sam snoć na Nelsonu poroko likove na prvom A.
I zapravo mi nije jasno,jer sam bacio senzor - onaj lk ša je gro sa medicom jbt,čujem da te roknuo,ali ga ne vidim na mapi? (senzor ne očitava) - bacim bombu dolje gdje s ti bio,kad eto lika na brdo,vadi nožić i kaboom.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote