View Single Post
Staro 31.03.2010., 07:58   #780
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

usred pripyata je taj grob. dakle, kad izađeš iz onog pothodnika gdje si pobio hrpu monolithovaca, izlaziš van (naravno, paziš na kretena sa gaussom na neboderu inače će da te kara) i sada ti slijedi okršaj sa monolithovcima. sada avanzuješ prema hotelu i naiđeš na nekakav trg gdje ima dosta monolithovaca iza nekih zidića. uglavnom, na sredini tog trga, punog betonskih zidića, ima jedan križ i oko njega 3-4 one najgore anomalije (koje te primu i ne puštaju dok nisi D.E.D.) e, i taj križ ti je fangov grob

a uostalom, ako imaš informaciju gdje to je, bit će ti na radaru.

no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru.
-->
Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
a zakaj ne korisitite votku umjesto anti rad injekcija
to sam ucinio jednom i to u CNPP-u. onako s nogu sam strusio 3 flaše i čekao 5 minuta da mi se slika izravna, u nekakvom čošku bacajuć kašikare oko sebe da neko ne dođe tad sam rekao, nikad više

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
ma znam to
ak kad baš nemaš injekcija onda je i ona dobra
kao što rekoh, je, ali ne svuda i ne bilo kada.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Netko je spomenuo Fangov grob u pripyatu, može lokacija na spoiler?
Projurio sam tom mapom, ali imam save netom prije stadiona pa se mogu vratiti, čisto da isprobam EXO
hehehehe, nisam ni sumnjao da će neko tražiti

usred pripyata je taj grob. dakle, kad izađeš iz onog pothodnika gdje si pobio hrpu monolithovaca, izlaziš van (naravno, paziš na kretena sa gaussom na neboderu inače će da te kara) i sada ti slijedi okršaj sa monolithovcima. sada avanzuješ prema hotelu i naiđeš na nekakav trg gdje ima dosta monolithovaca iza nekih zidića. uglavnom, na sredini tog trga, punog betonskih zidića, ima jedan križ i oko njega 3-4 one najgore anomalije (koje te primu i ne puštaju dok nisi D.E.D.) e, i taj križ ti je fangov grob

a uostalom, ako imaš informaciju gdje to je, bit će ti na radaru.

no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru.
Brko je offline   Reply With Quote