View Single Post
Staro 21.03.2010., 23:22   #2147
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Inače to se zove aim.
aha svakako, sam' ti idi i "aimaj" okolo, ja koji imam iskustva sa pravim gewerama znam kako zelim da mi djeluje ratna simulacija i zato budem nastavio sa HC'om, a "strijelci" poput tebe ce uvijek imat' SC, CoD i sto god..

Citiraj:
Autor kill Pregled postova

kad ti dobar recon pobije pol tima sa sniperom nećeš tako pričat.ili kad ti zakempa neko na spawnu, pa kad krepaš unutar pol sekunde otkad si se spawnao...
s tim se slazem - snajperi znaju biti ekvivalent dermatoloske bolesti.. Ali kad ti se sposoban tenkist dovuce do spawna pa krene silovat.. ili kad dobar duo sjedne u Heli pa pocnu mlatit' po i ovako rastrkanom timu ? ili kad se nadje par Medic exploitera i samo pice u grupi i razvaljuju sve sto stignu, povremeno se ozivljavajuci.. da ne nabrajam dalje.. te stvari kao izazivaju drugaciji efekt od dobrog Recon'a ? Mislim da ti trazis zabavu na krivom mjestu.

Ja sam u jednoj partiji minimalno pola sata rasturao ekipu sa jednim tenkom, i nikako me nisu mogli unistiti.. mislim da sam napravio oko 40ak killova.. bas me zanima sto su im onda na pameti bili onih par nadobudnih koji su u svom' tom' kaosu pokusavali 5 min. nanisaniti nekog za jedan kill

@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru

a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..

P.S. za mene je HC vs SC diskusija zavrsena Fala Kalashnikovu, postoji i jedan i drugi mod, pa svaka luda moze imat' svoje veselje

Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 21.03.2010. u 23:37.
Visitor Q je offline   Reply With Quote