Citiraj:
Autor brodjo
Inače to se zove aim.
|
aha svakako, sam' ti idi i "aimaj" okolo, ja koji imam iskustva sa pravim gewerama znam kako zelim da mi djeluje ratna simulacija i zato budem nastavio sa HC'om, a "strijelci" poput tebe ce uvijek imat' SC, CoD i sto god..
Citiraj:
Autor kill
kad ti dobar recon pobije pol tima sa sniperom nećeš tako pričat.ili kad ti zakempa neko na spawnu, pa kad krepaš unutar pol sekunde otkad si se spawnao...
|
s tim se slazem - snajperi znaju biti ekvivalent dermatoloske bolesti.. Ali kad ti se sposoban tenkist dovuce do spawna pa krene silovat.. ili kad dobar duo sjedne u Heli pa pocnu mlatit' po i ovako rastrkanom timu ? ili kad se nadje par Medic exploitera i samo pice u grupi i razvaljuju sve sto stignu, povremeno se ozivljavajuci.. da ne nabrajam dalje.. te stvari kao izazivaju drugaciji efekt od dobrog Recon'a ?

Mislim da ti trazis zabavu na krivom mjestu.
Ja sam u jednoj partiji minimalno pola sata rasturao ekipu sa jednim tenkom, i nikako me nisu mogli unistiti.. mislim da sam napravio oko 40ak killova.. bas me zanima sto su im onda na pameti bili onih par nadobudnih koji su u svom' tom' kaosu pokusavali 5 min. nanisaniti nekog za jedan kill
@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru
a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..
P.S. za mene je HC vs SC diskusija zavrsena

Fala Kalashnikovu, postoji i jedan i drugi mod, pa svaka luda moze imat' svoje veselje