hocemo otvoriti "kladionicu", cisto da se vidi koliko je "vjernika", koliko "nevjernika"? (ne u novce, ovako iz fore

).
nego, cisto da se napomene, rijec je o ovoj zvijeri-ljepotici, jos k tome asusici:
od paljenja baca artefakte, cijeli komp je usporen do bola, driveri ne sjedaju i te sheme. u vindovsima baca okomite crte svakih par centimetara pravilne, tako da je meni prvo palo na pamet - memorija. i ona ce ici prva na
paljenje, ali sa pistoljem. ici ce prvo par minuta na 300 °C, i naknadno jos minutu-dvije na 550°C.
jedino imam jedno pitanje; s koje strane grijem? sa ove uslikane ili sa druge? ako je sa druge, riskiram da mi cip(ovi) iscure van, posto s te strane drzi lem?
inace je kartica od frenda (hvala JJ na posudbi

) koji je ubo HD5850, tako da i dalje ima graficku i pol. a ova, ako se i osposobi, ne znam gdje ce zavrsiti..........
nego, sto prognozirate? ja sam skeptican, ali rekao bi prije da ce uspjeti nego ne, cisto jer koliko vidim - masa G80 GTSica se diglo iz mrtvih nakon pecenja. valjda ce i top model pokazati volju...... nego, prognoza?