View Single Post
Staro 21.11.2004., 01:39   #37
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by STRMX
a toliko ste srali o latinici i latinu kad je on srao o gejmerima a izgleda da je u pravu

ma gle mi smo svi svjesni sveg toga, ne kako je on rekoa mi smo otupili i oblesavili i sad smo ludi ... gle aj čitaj ja znam to je od toga, brže mi rade refleksi, lakše se izvučeš iz svakog sranja na cesti jer si to već namjerno 100 puta izveo u sigurnom okolišu, gle ... neću ja sada uzed Kar98 sa zida i počet skidat ljude okolo,, jedina razlika će biti ta kada dođe vrijeme za to ja ću to raditi puno bolje od ostalih ... mi smo svijesni uzročno posljedične veze (osim nekih koji misle da čaše levitiraju ) a nismo glupi i nesvjesni zašto je to tako ... ja znam da sam 10 ubrzano igrao radi adrenalin rusha koji je bolji od alkohol rusha i ja znam da mi se zato sve sporo odvijalo i zbivalo na putu do alkohol rusha i nisam zato pucao po nekom, nisam izgubio niti jedan osvoji dragih IQ bodova, nisam zatupio i imao sam se čemu smijat i zabavljat sa ekipom koja je to brija bila Nisam bio zombi koji se skriva po čosškovima, asocijalni psihopat koji vreba susjede okolo i kreten kako je Latin pokušao sve opisat ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote