Citiraj:
Autor domy_os
generic9974, koji modem imaš? EPC2100 i EPC2203 su jako osjetljivi na promjene uređaja i gotovo uvijek ih se mora rebootati.
|
ne znam sad koji je model, nisam doma, rebootao sam ga svaki put .... radio je on preko godinu dana bez greske do sadasnjeg pada brzine ... nakon sto je potezao postavke ima problema sa identifikacijom .... moram ga manualno identificirat ali pad brzine ostaje .... jucer je variralo od 0.5-1.2 Mbita na 4 MBitnoj vezi ......
vele oni da je problem u modemu i doci ce ga danas zamjenit pa cu vidjeti veceras dal je ok
EDIT: stavili su mi model EPC2100 sada, ciscov .... prije je bio neki atlantis (ili tako nesto ... cini mi se rebrendirani cisco) ... uglavnom sad je download relativno ok .... oko 3.6 Mbita ... upload su mi srezali sa 0.5 na 0.3 ..... ali mogu prezivjet s tim koji dan pa cu ih opet zvati

... jer vidim da mi je up kod njih limitiran jer uvijek skoci na cca 344 Kbita i tu se šlica zadnja znamenka 3-4 .... tako mi je nekad bio i download .... skoci na maximum i onda pleše zadnja znamenka ... nikad pad brzine