View Single Post
Staro 14.02.2010., 21:23   #603
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
Driveri su svi novi, al bas ni to ne pomaze. Imam ja 40-50fpsa kad nema akcije , i kad nas je recimo 10 na mapi. Cim se igra 16x16 vec je banana kad se neka zesca akcija dogodi, tipa eksplozija tenka itd....
Znas sta, nemoj se zaletit sa upgrejdom, ja nisam ni pokusao ulaziti na neke servere gdje ima 30+ ljudi, jednostavno mi je prekaoticno za pocetak. Aj' probaj staviti postavke kao ja; sve na high, shadows medium, AA x1, AF X4 i igrati na nekom serveru sa max. 16-20 igraca, pa javi dojmove. Po mogucnosti, upali si neki dijagnosticki program da vidis kakvo ce ti biti opterecenje proca tijekom igranja. Uz 'prednost' tvoje nize rezolucije, mislim da bi trebali imat slicno fluidan gameplay. A Ja cu pokusati srozati sve na minimum, bas da vidim koliko ce FPS-a taj expriment donijeti.

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Tebi samo treba jedan Quad (makar i Q6600 ), grafu nemaš potrebe mijenjati...
Aj' prestanite popaljivat ljude na te quad'ove, ako taj njegov C2D na 4.0 njemu gushi tu 260ku, onda ja dam glavu ! Cinjenica je da su serveri zbugirani jos jako, i ugl. se vecina ljudi zali na lagove svakakvog tipa.. Meni najcesce najvise "laga" stvara sam server, a to ce se valjda ispraviti do 3. mjeseca Ja jos uvijek cekam da mi se javi netko sa (bilo bi najs) vizualnim dokazom da BC2 tjera njegov Quad iznad 50 % opterecenja.