View Single Post
Staro 12.02.2010., 13:23   #7
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Pa nemo'š mi reć'da je Vista bila dobar OS.

Sve te kozmetičke promjene su meni apsolutno nebitne. Ja sam aludirao na stvari koje je MS najavio da će se pojaviti u Visti a nisu (kao novi FS primjerice). Te neke stvarčice se na kraju nisu ni u 7 pojavile. Uostalom net je pun objektivnih članaka o Visti i o njezinom uspjehu kod krajnjih korisnika, samo treba malo potražiti a ja neću u to ulazit jer je OT.

Jasno je k'o dan da MS samo štanca OSove na NT bazi bez radikalnih promjena mada se one uoči svakog OS najavljuju. Ono što se pitam je jel će opet podvalit muda pod bubrege...
nekažem ja da je vista dobar OS niti sam ga koristio na duge staze (isprovao 2tjedna pošto imam msdn acc) ali nemoš reć da nije bio sav fensi za razliku od xp-a...

a što se tiče novina i ostaloga : pa ja nisam primjetio ni na os x-u pri prijelazu s tigra na leoparda neke promjene radikalne da mi se svijet odmah okrenuo...jedino što su uveli transparentnost što sam vidio ovako odoka...

a sad...i imate i nove aute koji nedonose ništa revolucionarno jer cugaju benzin ko i ovi prije...tako da ono...uvale par fensi efekta i prodaju dalje i uberu pare...čisti biznis...nikakva srednjovjekovna filozofija
Red Dwarf je offline