View Single Post
Staro 17.01.2010., 22:19   #295
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f Pregled postova
Ma zaboli me ona stvar za ray tracing(bar narednih par godina), cuda i ostale kerefeke , to mozda pali graficare i ostale strumfove dok meni to kao i 99% puka ne znaci ama bas nista. Sto se mene tice mogu na grafulji projektirat misiju na mars, ako ne vrti dobro NOVE igre mojih para vidjet nece.

Sto se tice farcry2 tu se nema sto komentirat(ne znas ni tko s kim ni cim), dok je u prvom video vidljivo ogromno vizualno poboljsanje s tesalizacijom samo sto im je onda pad strasan, maximalno 14 fps

Ovim putem ovima u nvidiji javno porucujem da se ostave gonzo marketinga i prodavanja muda pod bubrege(tesla je tesla a geforce je geforce), ako pak nemaju sta pametno za pokazat neka rade na tome, nova godina (kineska-tigar-moja godina ) im je tek sredinom veljace do tada ce valjda imat nesto pametno za pokazat.
Fermi render novog audia r8 nece me uvjerit da kupim nijedno (za r8 nazalost nemam dovoljno para)
Tebe mora da to osobno jako dira vidim...

Kako se samo ta nvidia usudila pokazati test sa raytracingom
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline