View Single Post
Staro 27.10.2004., 23:18   #1
Coolmer
Banned

Coolmer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
O threadu: CPU obračun: Sempron 3100+, Athlon 64 2800+ i Pentium 4 M520

Pozdrav, nakon sto sam smogao malo vremena i isao vidjeti kamo je otisla rasprava oko samog clanka, otisla je nikamo, a ozren je zatvorio thread, sto je mene razljutilo jer po svemu sudeci nista nije gori od osoba kao sto su "freak, vga killera,...", osobe ili djeca kojoj bi osobno zabranio uopce vise koristenje diticnog foruma jer koliko vidim oni nisu podastrali niti jedan kvalitetan post (stav) glede teme osim sto su provocirali i javno prikazivali pristranost (primitivizam), cime su se pokazali da nisu nista bolji od jednostanicnih bica.
Dakako potpuno razumijem PM doticnog Ghost1 koja je malo na krivi nacin izgovorena, ali je bila izazvana samom moderatorovom pristranoscu i donekle usudio bi se reci primitivnoscu, jer je dopustio da netko na primitivan nacin narusava temu mog posta koji je bio osvrt nanestrucnost autora doticnog clanka.
Naravno na kraju je sve zavrsilo onako kako nisam zelio, vjecna bitka AMD vs. Intel, koju vode primitivci, pretezno osobe besparic, te obican je apsurd AMD nazvati deckima iz garaze jer to nisu, oni su velika korporacija, imaju dugu proslost. Smatram da je moja preporuka dosla iz toga da ja sada moram kupiti sta bi kupio, te smatram da sam dao objektivnu preporuku kao i konacan savjet jer nikad mi nije Intel bio drazi od AMD-a niti obrnuto (kao firme), a ovdje je to kao neki kultni obicaj ili sam ja stekao samo takav neprofesionalni dojam i medu moderatorima, jer ocito nisu puno stariji od vrsnjaka istomisljenika.
Coolmer je offline