View Single Post
Staro 06.12.2009., 16:42   #445
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Links manja firma? 5 poslovnica i 2 u otvaranju je za tebe 'malo'? Links će preživjeti jer ne svaštare kao hgšrot i vemil (frižideri, tv, i friteze skupa sa grafama i matičnim pločama) nego se koncentriraju na IT opremu za koju uvijek ima kupaca.
I jer im je posluga sjajna!
Dok nisu imali trgovinu u os,naručim ja preko webshopa par stvari,među ostalima cable sleeving kit,zove mene lik u 9 ujutro(dobrano poslje radnog vremena) da mi se ISPRIČA,jer su oni prodali zadnji CS kit pa da se nebih ljutio.Ako se dobro sječam ime radnika je bilo Kristija

A u Osijeku,rikne mi giga Crucial Ballistix Tracera(u kitu 2x1) i odnesem na agranciju,lik kaže "sry,nemogu ti sad odma dati memoriju novu jer nemam tu,ali ako oćeš mogu istestirat jel ti jedan stick valja pa si ostavi taj"
U koju poslovnicu još uđeš i zaposlenik ti ODMA hoće dati novo.Pa to ima samo u Linksu.

Nije da imam loša iskustva sa Ve-Milom i HGspotom,štoviše u Os u oba shopa su radili ispravni ljudi(osim zadnjih god dana u HGsptu di je radila neka ženska koja pojma o pojmu nije imala),ali Links mi je ostao u nevjerojatno dobrom sjećanju!
Angelus je offline   Reply With Quote