Citiraj:
Autor coconut
Nastavak iz posta #2143
Zvali frenda danas. Naime, frend je napisao jedan 'otrovan' dopis upravi žaleći se na voditelja servisa. Današnji tip je bio čisto pristojan iako se nije predstavio. Ponovila se ista priča:
1. uzmi što ti nudimo
2. ako hoćeš bolje, doplati amortiziranu vrijednost
3. nema povrata love
Zamolio je da prije prijave pričeka zakonski rok od 15 dana na njihov službeni odgovoro. Kad je frend izrecitirao stavak Zakona, lik je rekao da nije pravnik i da neće raspravljati o Zakonu ( (citat: Nisam studirao pravo 12 godina  ).
|
Ja sam kontaktirao Vašeg prijatelja i predstavio se pri pozivu.
Dopis nije otrovan nego je neupućen gdje se prijatelj čak poziva na stari zakon.
Kazao sam da nisam pravnik i nemogu raspravljati sa Vama o tome ali naša pravna služba može.
Isto sam kazao da kada pošalje dopis naša je zakonska obaveza očitovati sa na to u roku 15 dana a ne u roku koji ste Vi ili on odredili.
Isto tako ste Vi ili prijatelj protumačili da Vam je servis ponudio bolju karticu sa novim jamstvom na što ne pristajete.
Samo bih želio napomenuti a vidim da ovdje ima osoba koje studiraju pravo pa i pravnika da pomognu i upute korisnike da se ovdje ne pozivaju na materijalne nedostatke proizvoda umjesto na jamstvene uvjete. To su dva različita stavka kao i različiti slučajevi.
Hvala.