View Single Post
Staro 26.11.2009., 12:25   #3
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Napajanje te koči? Reci da se šališ. Tvoja konfa ni u ludilu ne može povući više od 300W (da, vidio sam da je naklokana), a Cors izdrži i više od svojih nominalnih 450W (čini mi se nekih 480W).
Traži grešku negdje drugdje. Npr. pregrijavanje proca ili grafe, mema u banani,...
Da, to sam si i mislio, samo provjeravam ;-). A neznam vise sta me koci, dignem proc na 3200, mem 800 i izvrtim sve zive testove (prime, hyperPI, OCCT 20-ak min, memtest86+, 3dmark2006) i bude bez errora. jucer opet istu stvar odem vrtit i odjednom mi OCCT baci par errora na core 0. ne kuzim. mem mi je definitivno stabilna na onoj freq. Drzim sobu sa otvorenim prozorom zadnja 2 dana i odrzavam 20C zbog testova tako da me ne prca ta varijacija temp. problem je il proc il nesto u vezi struje. Pokusavam skuzit dali me zaza temp jer razmisljam o slaganju dobrog vodenog, al ne zelim ulagat dok se ne uvjerim da se isplati, a i koci me cinjenica da bih htio stavit i na GPU sto je prilicno skupo sto se tice kupovine bloka. Sta mislis o ovome sto sam napisao o UPS-u?
pozdrav.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote