Citiraj:
Autor Imagine
Joj srale , nekad me brines više nego inače. 
|
Znam. Sorry.
Citiraj:
Autor Imagine
Ti više ne držiš do HiFija ?
S tim što radiš izgleda mi upravo to.
|
Pa iskreno i ne. Misilim da sam sa svojim dosadasnjim iskustvom uspio shvatiti sta je HIFI, a i ono sto je puno bitnije, uspio sam pronaci sebe i ono sto volim, tako da uzivam u tome.
Citiraj:
Autor Imagine
S štimanjem izlaznog nivoa da odgovara svemu što ti se sluša, da neke stvari napraviš slušljivima a drugima daš malo 'mesa' da se zna da imaš sub u sistemu , to je kita od Fija 
|
A sad, ako je to kita, ok, slusam kitu. Ali napominjem da sa starijim snimkama iole kvalitetene glazbe, problema nema, nego to se dogadja sa ovom danasnjom produkcijom, koja je u najmanju ruku ocajna.
Citiraj:
Autor Imagine
Uz več rečeno ,
imam rez na 40 kao ti i daleko od toga da ga imam namještenog da mi stvari budu 'slušljive' pa nije mi baš jasno što ti to uspio pogodit / što s tim subom čuješ ? 
|
Mozda sam se krivo izrazio, ja ga imam podesenog tako da mi sto vec količina vecina glazbenog materija zvuci prirodno, vjerno=slusljivo
Citiraj:
Autor Imagine
Jer kad sam pustio to s linkova meni se to činio samo kao izdignuti beat koji ne ide nešto duboko da bi se moglo reči da se sub može okrivit da cijelu stvar čini neslušljivom.
|
Pa znam da to ne ide nesto specialno duboko, nego u tome i je problem sto je to umjetni izdignuti beat. Do sa recimo stvarima poput ove, di bas ide jako duboko, nema problema
http://www.youtube.com/watch?v=IJ6wEtUm8Nw
Citiraj:
Autor Imagine
Nije ni čudo jer kad sam provuko te dvije stvari kroz spektralni analajzer ispalo da je ta strašna duboka baščina , beat okvirno naintezivniji na 50Hz u prvoj stvari te na 40Hz u drugoj. Go Figure.
|
Kuzim ja sta ti hoces reci, a to je da ako je meni rezna frek suba na 40hz, onda nista iznda 40 hz on ne bi trebao reproducirat, a konkretno na prvoj stvari je beat naintezivniji na 50 hz, sto po ovome sub ne bi trebao reproducirat, a vjeruj mi on to reproducira. Bas kad se malo poigram sa tone generatorm budem napisao sta sam zakljucio.