View Single Post
Staro 25.10.2009., 23:45   #9
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor robben_16 Pregled postova
Ma to je laptop za majku. Njoj treba za posao, a nekad se ja služim s njim, nebi puno igrao, tu i tamo Football Manager, mozda PES. A vidim da je ovaj compaq dosta brz, uglavnom bi taj laptop sluzio za gledanje filmova, glazbu, internet. Da li u tom slučaju uzeti compaq?

I imam jedan problem, na trenutnom laptopu sam snimio bsplayer i codece naravno, no u bsplayeru nece da mi prikazuje sliku, nego samo zvuk, dok u wmp prikazuje i sliku i zvuk videa. U cem je problem?

Hvala.

Ako si ti unaprijed odlučio kupiti Compaq-a, nisi trebao pisati tu. U svakom pogledu, preporučeni acer je bolji, noviji svježiji, konkretniji, BRŽI, dugotrajniji i na kraju POVOLJNIJI...

Ti izaberi.... Ako ti se ne sviđa acer, tu ti se ne može puno pomoći osim ako ne povećaš budget za kojih 700-800kn...

Imaš i probook od hp-a 4515s za oko 4000kn (ovisno o modelu), koji je također puno bolji od navedenog compaqa. Ako ti išta to znači compaq=hp. To ti je već neko vrijeme (godinama) ista firma, samo se prijenosnici drugačije pakuju.....

EDIT: da nebi krivo shvatio, nemam ništa protiv compaq-a, da pače, super su, ali ovaj navedeni model stvarno nije ništa posebno i malo ga je vrijeme pregazilo.
Tomtam je offline   Reply With Quote