Ko je pratija temu od početka zna koliko san popljuva DFI ploču zbog biosa koji ne podržava ACC, tj. podržava al velikoj većini ljudi (proguglajte malo okolo) pravi ogromne probleme pri otključavanju X2/X4 procesora. Ja sam jedan od onih koji je procesor nabavio preko veze, dakle nabavio točno onaj steping koji se uredno otključaje i šta mi se dogodi...donesem ga doma i skužim da me DFI ploča jebe. Promjenim jedno 20 (slovima: DVADESET) biosa, šta originalnih, šta modanih, šta beta verzija i ne dobijem ništa, al ama baš ništa. Doduše na 2 biosa sam uspija bootat sistem kao X4, al nakon xxx sekundi, sistem bi se smrza i to bi bilo to...
Nedavno san vidija novi bios u igri, R7SD820A (20.8.09.) i odlučija ga probat, al malo se odužilo jer nisam baš bija pri vremenu, a i kad san uvatija vrimena onda san se zabavlja klokajući pod 2 jezgre i evo danas flešam i tanananan iman 4 jezgre koje se ne smrzaju nakon xxx sekundi
Zasad san istestira ure vremena, al večeras ću tijekom noćui puknit Prime da vrti do jutra, ako to prođe, a ne sumnjam da oće jer evo radi već 2 ure uredno, onda je to to

Pa eto, ja i DFIovka smo opet u dobre

I nova OC sesija kreće

Koliko malo slobodnog vrimena iman u zadnje vrime, istestiram sve nanovo valjda do Božića
EDIT: Noćno testiranje, uspjelo