Citiraj:
Autor Moree
Nije Sony tvorac nicega, to su tzv "chiclet tipkovnice" (gumene tipke) i one datiraju jos iz osamdestih. Sony je prvi put upotrebio takvu vrstu tipkovnice na jednom Vaio modelu 2003. I ne budi troll 
|
Zbog potrebe da "defaultno" oponiras onome sto sam napisao i okrepis instant ekspertizu skokom na google...
Gumenjaci, "zvakaca" pred-membranske tasture postoje pojavom i prije 70-ih. Chicklet analogijom kalkulatorske forme kao izvorne esencije dizajna. Dapache, mogli bi se Istrani pozvati na ponos prve
djepne tapkalice u EU.
Da si svoje nepoznavanje oblikovao kulturnim pitanjem kao osoba
ovdje, rado bi ti datumski i skicama predocio fakte svojih navoda jer mi pricinjava istrazivacko zadovoljstvo. Ali za nekog tko me po drugi put nekulturno zaskace, nemam namjeru izvlaciti arhivu i skenirati jer to nije zasluzio. Kao sto IBM (najveci rekorder IT patenata na svijetu) godisnje izbaci patenata koliko 50% konkurencine nema sve zajedno, tako
Sony samo u IT minijaturizaciji ima vise patenata nego Apple svih ostalih zajedno. Kad bi malo poznavao izvan google instant okrepe materiju, ne bi to uopce ni pomisljao pisati jer bi znao znao sto Apple resursima
moze a sto
ne moze proizvoditi.