View Single Post
Staro 19.10.2009., 21:24   #520
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
uostalom mozda ce nakon ovog epohalnog Manifesta, malo ozivjeti teme za Bad Company 2 i AvP 3

Cheers !
jep,Bad Company 2 izgleda veoma obecavajuce,radije cu to igrat nego konzolaski mw2.
Citiraj:
Autor Čuks Pregled postova
vjerojatno nece bit dedicated servera zato jer activision smatra da su im skupi za odrzavanje.

ono sto sam htio rec je da ce zastita kakva god da je bit probijena, i da im je pametnije tu lovu ulupat u servere nego u tu zastitu koja im na kraju nece pomoc.
kako su im skupi za odrzavanje ako nisu njihovi,ovako ce svi biti njihovi i bome ce trosit novaca na odrzavanje,a da ne govorim o tome kako ce se 95% servera za mw2 cudesno ugasit par dana nakon izlaska mw3.
Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Ma kakva zastita ?!?! Jesu oni retardirani, svi/većina bi kupli original igru.
Uvjeren sam da bi to bila jedna od najprodavanijih PC igara ikad, sad mogu sisat k.. sa xbox-om i ps3... Koji degenerici.
ane,dizali su ogroman hype,pokazivali svakakve editione i odusevljavali mnoge cod fanove,siguran sam da bi imali fantastične prodajne rezultate na PC-u unatoc piratiji,ovako sigurno nece biti fantastični.
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Jel zna neko jel treba posebno otkazat narudžbu na HCL-u ili je dovoljno samo ne-platit?
bolje je otkazi,tek toliko za statistike

Uglavnom,oni vjerovatno hoce sve pojednostavit i pokonzolirat tako da mogu i PC gamerima uvaljivat i naplacivat nekakve DLC-ove i raznorazne nepotrebne stvari sa MW2 logom.
Constantine je offline   Reply With Quote