View Single Post
Staro 01.09.2009., 22:36   #620
Redline
Premium
Moj komp

Redline's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Status: Acceptance

Your item was accepted at 4:12 PM on August 17, 2009 in JACKSONVILLE, FL 32208. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Promjenil sam si samo na eBayu iz ž u z, bi trebalo i na paypalu?, makar je eBayu primarna adresa-->
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Za to ti vjerojatno nema tracking number pošto je vrijednost nikakva.
Što se tiče vremena - obično treba 7-10 dana iz USA, a pošto je predmet malen, neće ga zadržavati na carini, tako da ti je to trebalo stići već.

Ako nije, možeš pričekati još tjedan dana i ako ne dođe kontaktirati prodavača te će ti on vjerojatno poslati ponovno.

Samo, budi sigurna da ti u ebay profilu nema HR znakova jer nisu baš kompatibilni sa drugim govornim područjima (nekad ih ne prikazuje), pa koristi znakove bez kvačica za ime i adresu.
Našel sam ipak tracking number, nisam znal da je to na paypalu pod transfer, piše ovak:
Citiraj:
Label/Receipt Number: LC04 4471 547U S
Class: First-Class Mail International
Service(s): International Letter
Status: Acceptance

Your item was accepted at 4:12 PM on August 17, 2009 in JACKSONVILLE, FL 32208. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Promjenil sam si samo na eBayu iz ž u z, bi trebalo i na paypalu?, makar je eBayu primarna adresa
Redline je offline   Reply With Quote