Citiraj:
Autor Redline
Imam pitanje, ovak sredinom kolovoza sam si prvi put naručil jednu narukvicu prek ebay-a za siću 5$, item je FREE shipping USPS First Class Mail International i No Returns Accepted. Sad pošto je več rujan, dva tjedan i pol prošla, a ovo još nije došlo. Dal sad bude opče došlo jer mi je zbog free shipping to sve jako sumljivo??
Inace lik je power seller sad 100% feedback.
I cul sam da treba doci neka notifikacija na e-mail od USA pošte kada oni to pošalju za Cro,tj. neki broj pomoču kojeg mogu pratit item, a ja to nisam dobil...i dali onu uzmu moje podatke(e-mail) od sellera, ebay-a li paypala.
Tnx, ovo mi je prvo iskustvo sa ebay-om, tako da nisam baš skroz upučen, savki odgovor je dobrodošel...
edit: evo link
|
Za to ti vjerojatno nema tracking number pošto je vrijednost nikakva.
Što se tiče vremena - obično treba 7-10 dana iz USA, a pošto je predmet malen, neće ga zadržavati na carini, tako da ti je to trebalo stići već.
Ako nije, možeš pričekati još tjedan dana i ako ne dođe kontaktirati prodavača te će ti on vjerojatno poslati ponovno.
Samo, budi sigurna da ti u ebay profilu nema HR znakova jer nisu baš kompatibilni sa drugim govornim područjima (nekad ih ne prikazuje), pa koristi znakove bez kvačica za ime i adresu.