View Single Post
Staro 26.08.2009., 23:42   #241
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Yebeno izgleda , stvarno je mrcina, ali 7 hitpajpova ?? taj mora dobro hladit inace ga stavi da ti drzi vrata u predsoblju, kao uteg da se ne zatvaraju

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Nisi naveo težinu mrcine Pa je li moguće da će detronizirati moćnog TRUE-a? Baš me zanima...
Ravno 800g , kako kaže kutija
Što se tiće temperatura, evo sada će , moram priznati da su očekivane sa obzirom na heatpipe viška

Citiraj:
Autor David Kolarić Pregled postova
TRUE je mocna mrcina.. al ovaj isto izgleda, hm.. najindustrijaliziranije(najduza rijec koju znam napisati)
ja sam stavio 2 120mm fanova na true da ljepse izgleda posto mi se dosta ljudi vrti oko kompa
TRUE je godinama kralj air coolinga i fascinira činjenica da tako "tanak" cooler ima najbolje performanse dok recimo jedan duplo deblji Mugen 2 dosta zaostaje za njim

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@hammer_of_thor

pošto? ibej?
>>Performance PC's<<
65$ = ~340 kn

Naručili neke stvari Razer, ja i još par ljudi pa split-ali poštarinu

BTW, došao bi i prije, ali prvo sam cijeli komp rastavio, pa dok sam prašinu svu ispuhao i tako to
I sve fino ja složim sa Xigmatekom i komp se pali ali ne boota, popale se ventovi ali vent na grafi se ne vrti i ne baca sliku
Pogledam sve kablove sve dobro spojeno, probam drugu grafu 7600GS, ista stvar, ne baca sliku.

Rastavim ponovo sve i maknem cooler, obrišem pastu, stavim ga nazad i spojim sve kad ono aleluja - pali
Nekužim do čega je bilo, možda sam previše bio stegnuo cooler

I tako ode par sati...