Citiraj:
Autor Nybelung
Pa kad već imaš toliko mod-ova, stavi i neki za jače oružje. 
Al opet, džaba mu AI ako mu glavu sačmaricom razneseš..  Stvarno ne znam u čemu je problem kod tebe.. Mene su (kako sam i gore napisao) suckeri ubili samo jednom na početku igre, kad još nisam ni znao da su gadovi nevidljivi.. 
|
there is no problem,samo pitam iskusne S.T.A.L.K.E.R.E

ako je to bed,necu vise pitati
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Evo ja u Garbageu i Cordonu operiram 
Počeo na 1.5.07, stavio sam samo OGSM mod (Old Good Stalker Mod), koji u sebi ima sve i svašta fixano.
Inače, našao na jednog friendlya sa exoskeleton suitom, i reko ja WOOOOW, ubijem ga (naravno, zaratim sa cijelom bazom Dutya, ali zgrabim exoskeleton i zbrišem (ionak se vratim nakon sat vremena u bazu i opet sam frend sa njima.
Probam je taj exoskeleton kad ono lagani fail... u nejmu se nemre trčat, jest da je nosivost 90 kg sa njim al yebeš ti to kad nemreš trčat... prodo ga i uzeo SEVA suit
Pičim sa Avalanche-om sa optikom, te ona NATO pušta TRS-1 tako nešto, i još S14 shotgun za bliske susrete
|
meni bemti skinem sa strategyinformera i ne radi konkretno prilikom extracta izbaci crc error
odakle si ti downloado?!
yep,SEVA suit ima sve po 30,lijepo stavis za duze trajanje,veci buletproob,acid,burn,lightning,psy,rupture,electriral i glavni si u Zoni