View Single Post
Staro 23.08.2009., 21:56   #580
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa kad već imaš toliko mod-ova, stavi i neki za jače oružje.

Al opet, džaba mu AI ako mu glavu sačmaricom razneseš.. Stvarno ne znam u čemu je problem kod tebe.. Mene su (kako sam i gore napisao) suckeri ubili samo jednom na početku igre, kad još nisam ni znao da su gadovi nevidljivi..
there is no problem,samo pitam iskusne S.T.A.L.K.E.R.E
ako je to bed,necu vise pitati

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Evo ja u Garbageu i Cordonu operiram
Počeo na 1.5.07, stavio sam samo OGSM mod (Old Good Stalker Mod), koji u sebi ima sve i svašta fixano.

Inače, našao na jednog friendlya sa exoskeleton suitom, i reko ja WOOOOW, ubijem ga (naravno, zaratim sa cijelom bazom Dutya, ali zgrabim exoskeleton i zbrišem (ionak se vratim nakon sat vremena u bazu i opet sam frend sa njima.

Probam je taj exoskeleton kad ono lagani fail... u nejmu se nemre trčat, jest da je nosivost 90 kg sa njim al yebeš ti to kad nemreš trčat... prodo ga i uzeo SEVA suit

Pičim sa Avalanche-om sa optikom, te ona NATO pušta TRS-1 tako nešto, i još S14 shotgun za bliske susrete
meni bemti skinem sa strategyinformera i ne radi konkretno prilikom extracta izbaci crc error
odakle si ti downloado?!
yep,SEVA suit ima sve po 30,lijepo stavis za duze trajanje,veci buletproob,acid,burn,lightning,psy,rupture,electriral i glavni si u Zoni