View Single Post
Staro 19.08.2009., 12:34   #7
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ako uspiješ naći rabljenu Sony HC96E
Mmmm nice ... volio bih vidjeti kako radi ... Miriši fino ...

Uspio sam nagovoriti čovjeka da mi proda:
HC-85E,
NP-FP90
AC-VQP10
i još sijaset raznih kablova, adaptera i sl..., daljinski koji radi "na odbijanac" po cijelom dnevnom boravku ...
Isprobao sam još i neki, ne znam sada koji, objektiv za makro .... Pa to je strašno.

Doslovno sam ga nagovarao nakoliko tjedana i neki dan je popustio. I meni je bilo glupo kupovati nešto što znam da je lošije, a još je gore kada probaš nešto OK, i onda kupiš lošije.

S kamerom sam kao amater super zadovoljan. Još jedna vrlo ugodna stvar je baterija s kojom mogu raditi skoro cijeli dan i to s otvorenim LCD-om. Dok se jedna isprazni, druga se napuni i šišaj.

Moram priznati da me je mao pukla ta euforija, jer već gledam vanjske mikrofone i stalke koji imaju kontrolu za kameru na ručci. Ne znam kako se to zove jer nemam vremena toliko googlati.
Još kad uhvatim vremena da se poigram s Ediusom, i isprobam novog WD

Jedino me brine kako sve to objasniti ženi ... Bit će joj sumljivo kako ne trebam vratiti kameru nakon par mjeseci ...

Super su ta mala djeca ... Moraš kupit kameru, pa i bolji fotić bi dobro došao, a i fotke koje Pixma iP1700 isprinta nisu loše, ali bi mogle biti i bolje ...
A i kada krene igra s Ediusom, bojim se da će proc i mbo stenjati pod okupacijom ... A ako to sve mislim pregledavati na starom televizoru, onda to nema smisla ... Mislim, pala im je cijena ...

U ostalom žena može biti sretna, ona kupuje samo hranu i pelene ...

Edit: Ako ona vidi ovaj post - tražim sobu, može i s cimericom