View Single Post
Staro 14.08.2009., 16:43   #542
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Imam problem. Kupio sam jedan Item iz UK i poslan je Royal Mailom 20.7. (tako kaze seller)
Rekao je da ima tracking broj i da moze pogledati di je ako ne stigne za 14 radnih dana. Poslao mi je i status preko paypala da je poslano, ali mi nije dao tracking broj.

Vec je proslo 20 radnih dana, a posiljka jos nije stigla. Sto da radim?
Ima vise razloga:

1. Kasni zbog prosvjeda radnika Royal Maila (7.-10.8. Ali tad je vec posiljka trebala biti izvan UK)
2. Posiljka se izgubila
3. Seller me mulja

U trenutku kupovanja, seller je imao 100% feedback, ali samo kao buyer, nije imao niti jedan feedback kao seller. Reko dobro, ovo mu je prva prodaja, imam paypal valjda me nece sjebat. Gledam malo jucer, do sad je dobio jos 3 feedbacka kao seller, 2 pozitivna i 1 negativan da kupac nije nikad primio posiljku.

Poslao sam poruku selleru neka pogleda di je posiljka, ali vec mi 5 dana ne odgovara. Mozda je covjek na moru, pa nemoze na net.

Sto ja da radim sad? Da otvorim dispute na paypalu? Da cekam jos mozda mi se javi, da sacekam jos malo pa da vidim hoce li stic?

Vidio sam ima i na eBayu i na Paypalu da otvorim "case" ako ne dobijem posiljku ili me seller prevario. Na kojem da otvorim, ebay ili Paypal, ili na oba?

Hvala na pomoci.