View Single Post
Staro 13.09.2004., 07:09   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: udisanje azbesta

Citiraj:
Originally posted by Fleks
Dok sam skido spirevov termalni pad sa str. kučišta malo sam ga udahnuo dok sam brusio glupu spužvu. E a ona ne gori, znači zadržava kancerogeni azbest. Kolko da se brinem? Na kutiji ništ ne piše da je otrovan. Več sam kontaktirao spire al mi nisu ništ rekli pa sam ih stero u P.M.
Iza radijacije, po grupama prirodnih izvora, vrlo brzo dolazi azbest. Neboderi koji su pali u znate svi gdje, po mnogim nezavisnim strucnjacima uzet ce 10x vise zivota u sljedecih 8-12-.... godina.

Neboderi su gradjeni od danas zabranjene vrste azbesta (vojnog) koji je uzasno toksican za disni aparat. Svi su se tajno obavjestavali da krenu u New England dok se to rascisti, ali previse ljudi je udisalo i samo je pitanje vremena kad ce razviti patologija

+ post komentar (2011)

Ironija je da su neboderi bili gradjeni da izdrze 12-icu, pa cak i da popiju udar zrakomlata. Jedini nisu racunali sto bi bilo kad bi se sve rasprsilo.

Diesel je odmah (PAH cestice) uz njega po slicnosti nacina na koji penetrira u pluca...zamislite tisuce nevidljivih udica koje za zabijaju u pluca (ako se veca kolicina udahne) i cekaju svoj trenutak. Ne pisem ovo da te uplasim, jer je upitno da li je to uopce azbest, koliko je izoliran i koliko labilan kao takav, da ne govorim o upitnoj kolicini istog.

Zadnji azbest u EU je bio dozvoljen prije 3 godine u raznim pipama i sanitarij elementima, tako da nisam siguran da je bas azbest razlog zasto spuzva ne gori ima i drugi baza za takvu nelabilnost pri sagorjevanju. No kod nas

Drugo, to je mala kolicina. Ipak, ako zelis poduzeti sve da ponistis i to malo sto si udahnuo > sljedeca 3 mjeseca uzimaj drevni recept za pomlađivanje pluca : Piskavica (Foenum-graeci semen) sjeme slicno na izgled cvijetnom prahu koje se samelje i po 3 puta na dan stavi u hranu - vrlo mala kolicina) dokazno uz Alge (jedine dokazane u ponistavanju i smanjenju X zraka u organizmu 60-tih) Piskavica garantirano doslovno cisti kompletno pluca, cak i ako su ti full zdrava.

Imas u svakoj boljoj apoteci. Ili, evo ti broj apoteke koja sigurno ima stalno : 01/4550-690 (prof. Sobotka) dobit ces i detaljno uputstvo za pripremu - vrlo jednostavno. Ljudi sa kronicnim bronhitisom, mogu za 2
mjeseca trajno oporaviti pluca sa Piskavicom.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 18.09.2011. u 20:14.
Visage je offline   Reply With Quote