View Single Post
Staro 03.09.2004., 17:09   #9
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Glavna stvar pravilnog rada bilo kojeg programa je njegovo podesavanje. Foobar definitivno nije za pocetnike jer, npr. da bi promjenio boje trebas znati njihoe oznake (000000 = crno, FFFFFF = Bijelo...). Ima on tablicu preko koje se moze saznati odgovarajuci HEX kod ali opet nije jednostavno sve to poslozit.

Tebi je vjerovatno bilo ukljuceno previse DSP-ova, koristio si prevelik cache ili nesto slicno. Meni zauzima 2-5 MB memorije. Radi savrseno.

A sto se tice MPC-a, njemu je konkurencija jedino Zoom Player. Ostalo je S.M.E.C.E. Mogu raditi apsolutno sve s tipkovnicom, odrediti koji decoder cu koristiti za koji format (Recimo FFDSHOW mi je za AVI, Elecardov demultiplexer + Nvidijin ili Uleadov codec za MPEG2...). Sve radi perfektno.

Mogu procitati bilo koji video format (Koristim ga i za DVD-e) te isti premotavati zadivljujucom brzinom uz nikakav napor. Titlove takodjer podrzava bez ikakvog dodatnog softvera.

Ako koga zanima napravit cu custom instalaciju za oba softvera koja ce sadrzavati moje postavke.
Costa je offline   Reply With Quote