View Single Post
Staro 10.07.2009., 08:21   #181
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Međutim igrom slučaja sam ga morao ugraditi u Antec Overture II i sad bi mi trebao cooler koji usisava zrak sa baze i baca ga prema gore, a uz to mora biti nizak da stane u dotično desktop (HTPC) kućište
imat ces ti i vecih problema. Moje je crklo danas. Ne kuciste naravno nego napajanje njegovo. Sad netko normalan razmislja - crklo, crklo. Ne znaci da ce sva. Krivo
Od pocetka mi je bilo cudno grijanje kada je kanta ugasena. Sva napajanja se donekle griju zbog +5V standby. No, vecina je u velikim prostranim kucistima i tu toplinu rjese. Ovo je s druge strane zbuksano u ovo malo plus oklopljeno pizdarijama tipa nosacima za 3,5". U pocetku sam mislio da napajanje ima dva venta, zbunio me onaj 3pin konektor koji ide iz njega te sam mislio taj vent spojiti na usp napajanje i tako hladiti grijanjem
Medjutim kada sam otvorio napajanje vidim da je to sve od onog jednog 12cm venta. Ok, rekoh svejedno se napajanje ne grije u radu uopce, stavit cu neki svoj 12cm vent, spojiti ga na 5Vusb. 12V350mA bi trebao bez problema raditi na 5V 500mA koje ce mu usb dati. Naravno, danas mi je guzva, sutra imam posla, preksutra sam umoran....e danas ujutro kanta nece da boota a u nosnicama osjecam neki smrad elektronike u tragovima.
Izvadim svoj tester napajanja (made in china, 1,99$ ) i naravno, 5V line je mrtav, ostalo radi.
Kako bi ubacivanje drugog, normalnog napajanja zahtjevalo malo modifikacije po njemu (i unistenja garancije a VX450 mi ima jos dobre 4 godine iste) a ovo sam kupio od varana bez garancije mogu reci da imam 9kg smeca koje treba odvesti na smetliste

Preporucam da reagiras malo brze od mene i sprijecis to kako god znas

@Melani
recimo da sam u ovoj jacoj struji, ako nema barem 30kW motor ne zanima me
a i besmisleno je totalno, kod ovoga o cemu on prica efekt bi bio valja 100x losiji od jednostavnog okretanja venta. Cisto krilaca radi

Zadnje izmijenjeno od: greg SE. 10.07.2009. u 08:47.
greg SE je offline