View Single Post
Staro 07.07.2009., 18:03   #14
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
kad ga već imaš doma probaj .. mislim nije ti to teško valjda

btw DVI-DVI ti je skup?

GTX295 - 3000kn
i7 920 - 2000kn
P6T - 2000kn

5m DVI to DVI - 89kn ali jbg to je skupo
http://www.links.hr/index.php?option...kl=200.600.095

5m DualLink DVI to DVI - 189kn
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=202.100.013

fakat znaš biti čudan
Citiraj:
možda i imam mozak jednog piceka ali barem znam da možeš spojit tim kablom VGA i monitor

to kaj ti smatraš moj upad provokacijom je tvoj problem, a u kojoj si životnoj fazi me nit zanima nit se moraš pravdat
i ne kužim čemu uvijek moraš počet sa vrijeđanjem, stvarno imaš problema sa komunikacijom

Nije p'n'p ako je uz HDMI ostavio i DVI kabel u kartici jer je DVI primar. Pa onda mora u nV CP-u podesit koji izlaz da bude primaran
Citiraj:
prvo si pitao dal je moguće spojit tim kabelom monitor, nisi ni spomenuo da si već probao...tek si kasnije naveo da si probao i da nisi imao sliku

zato drugi puta fino navedi sve

a čime to, jer sam reko da možeš kupit 5 metara kabla za 89kn

Ma ne mogu ti opisat kavih uroloških problema imam zbog tebe, tvoje grafe i tvoje kupovne moći

smanji kompresiju i okači živćeke o klin, zaradit ćeš čir ili tak nekaj ak ovak nastaviš

Don't worry, be happy
wolv,moraš shvatit da ima ljudi koji uzmu kredit na komp i onda nemaju po mj. dana ništ za jest,pa još kad im spomeneš kabel od 89kn,čini se koda si rekao da moraju kupit novi monitor ...I ne ovo nije provokacija nego IMHO
U normalnom slučaju onaj koji je kupio već takav komp,taj bi mogao bez problema kupit kabel..
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote