View Single Post
Staro 03.07.2009., 19:01   #357
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Gledaj, ne mozes ozbiljno tvrditi neke stvari ako one nisu potkrijepljene... A ti to radis.
1. Tko overall vise koristi mac, u toj bransi kojoj spominjes, tko su ti ljudi? Podaci?
2. Kako su windowsi nestabilni overall, podaci?
1. ma kakvi crni podaci, upisi u google bilo kojeg producenta od hip hopa, elektronske glazbe, rock, pop ,klasicne i vrlo je velika vjerovatnost da koriste Mac pro sa 30" cinema displayima.

2. rekao sam..usporedjujuci iskustva raznih korisnika. Primjer: program koji ja koristim live se zove serato. Ljudi sa koji teraju serato na pc imaju puno vise problema (ne kazem svi). Ista stvar je sa ostalim slicnim programima. to je samo jedan primjer

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Uzmimo za primjer (još jednom) Ameriku u kojoj su zadnjih 20 godina svi na neku ludu foru postali hip-hop producenti i ta ekipa samoprozvanih umjetnika, glazbenih poznavatelja i wannabe rapera kupuje kamione Mac mašina za studijske potrebe, a qrca se znaju s njima služiti. Ali hej, Mac Pro im je jeftin, pa se kupe dva-tri takva stroja, napuca se sve to u studio u podrumu, anagažira se tip koji stvarno i zna raditi sa softverom koji dolazi u paketu, plati se ženski ili muški vokal i evo hita. Kasnije se i kičasti spot na tom istom Mac Pro sustavu izrežira (od strane istoga onog tipa koji je pripremil pjesmu) i pripremi i svi sretni i zadovoljni. Niti je tip producent, niti je raper, nti je galzbenik, ma ništ osim pozera, ali ima Mac jer se bavi produkcijom muzike i stavra hitove.

Primjera za to kolko te volja i svi su redom "znalci" i "profesionalci", a tak jasno da je postotak pravih profesionalaca koji iskorištavaju dva Mac Pro Xeona skoro pa neznatan i totalno nebitan u usporedbi s onim "audio-video maherima" koji taj isti Mac imaju čisto jer ih imaju svi pravi producenti i ko zna sve.
Nemogu vjerovat da neko moze ovako sta reci.
Odustajem od rasprave...
Moree je offline