View Single Post
Staro 03.07.2009., 18:44   #353
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ne nego ovakve rasprave zavrse pod lokotom zbog takvih ko ti. Kako uopce mozes predpostavit da je moja domena rada text editor. Kako ti uopce padne napamet tako klasificirat ljude? Pa ja se vec duze vrijeme bavim muzikom i radom u studiju i zivim od toga. Pa pricam o onome sto znam.
Pitaj Matth€w-a sto 99 posto njegovih idola koristi!?

Ne razumijem zasto ne mozete prihvatit necije misljenje nego sve spustate na osobnu razinu. Ja nisam dosao tupit da je macintosh bolji od pc-a (osim sto sam spomenuo da je nestabilniji gledajuci overall) nego sam rekao ko sve moze imati koristi od macintosha...Ljudi koje se tek susrecu sa racunalima i ljudi koji imaju specificnu namjenu. basta vise
Gledaj, ne mozes ozbiljno tvrditi neke stvari ako one nisu potkrijepljene... A ti to radis.
1. Tko overall vise koristi mac, u toj bransi kojoj spominjes, tko su ti ljudi? Podaci?
2. Kako su windowsi nestabilni overall, podaci?

Kuzis, ne mozes tako izgovarati pausalno tvrdnje.
Ajmo da ja probam:
Windowse koristi masu ljudi, ukljucujuci i mene, i znam masu ljudi koji nikada nisu imali problema s windowsima. Znam puno ljudi koji ga profesionalno koriste. Dakle, oni su najstabilniji i za ekipu koja zna sto hoce.

Kako ti to zvuci?
I eto, naveo sam primjer HRTa gdje ljudi monitraju sliku i zvuk preko 8 sati dnevno na xpu ili cak win2000.

EDIT:
Odustajem od "rasprave". Vidim da covjek govori "za cijeli svijet". Tol'ko pametan nisam...