Evo zaigrao malo MW nakon dugo vremena i to reko ajde da probam Krešinu kuju.
Ajme majko
Prvo pohvale dečkima da to drže u redu - kaj se tiče psovanja, cheatera i skriptaša.
Drugo - nikada do danas nisam igrao na njihovom modu pa baš i nisam kužio pravila u CTF-u (ono da moraš fizički vratiti svoju zastavu).
Zbog toga sam odma upao u probleme - FF ON a ja malo prenaglo reagiram i skenjem svoga sa protivničkom zastavom - ja sorry on meni debilu - ajd OK.
Ni pol minute kasnije vidim čovjeka sa mojom zastavom (normalno ne kužim da je moj - i ubijem ga ko zeca kad ono isti igrač i opet - ja sorry a on debilu jedan i admin ga kicka zbog psovanja - ovako meni je žao što sam greškom ubio istog čovjeka dvaput ali mislim da nije red vređati tako nekoga - osobno to ja nikada nebi napravio.
Ali ako sam ga toliko isprovociorao - moje isprike - uz savjet - nisu svi rođeni PRO igrači i da odmah znaju sve ali......
Kad sam se malo snašao - a ne poznam ni jednu mapu - krenulo mi je malo bolje s time da sam si davao malo više vremena da vidim jel moj ili protivnik da nebi opet teamkillao - jes da sam ginuo zbog toga ko lud ali bar nisam ni jednog svog više ubio. Tu moram reči da se divim onima koji u stotinki skuže ko je ko. Meni nenaviklom uniforme malo čudno izgledaju ali nema veze.
Eto toliko - mislim da je to dobar server i da ću češće navračati da se malo ispraksiram.
Još jednom isprike čovjeku - ako zalazi ovdje....