Citiraj:
Autor Roberto
treba nam remont. Promijeniti neke igrače i način igre, svi nas čitaju nakon Eura '08.
Srna mora na beka, na toj je poziciji među najboljima u Europi.
Pranjić pak suprotno, treba igrati u vezi, a ne na beku. Na bek može Čale, a Pranjić bi po meni bio joker s klupe za vezni red.
Jurić van iz repke, zadnjeg veznog treba igrati Vukojević. Modrić Kranjčar i Rakitić (kad se ovome zadnjem da igrat) bi trebali igrati u vezi, s time da se Rakitića može zamijeniti Pokrivačem u defanzivnoj varijanti, a u napadačkoj trećim napadačem.
U napadu bi trebao biti Eduardo (ako napokon bude spreman) i Olić ili Mandžukić. Petrić mi nikako nije sjeo u repki, u subotu je bez obzira na gol bio među lošijima, veći dio tekme je statirao. Klasnićevo vrijeme je po meni prošlo što se repke tiče.
A za golmana bi mogli vratiti Butinu, u formi je i u najboljim golmanskim godinama.
|
Ne znam odakle da počnem,a da ti ne popljujem cijeli post,pa krenimo redom sa pljuvanjem.
Ćale,hm.Kratko i jasno,who are you? Time je sve rečeno,Pranjić je top5 igrač nizozemske lige,ako to nije referenca za prvih 11 repke,onda je to žalosno. A momak je vrhunski,samo je malo shorty,jbg. Ali je prodoran,treba mu dati više slobode i prostora,kao jarniju nekada.
Modrić-Kranjčar i Rakitić ne idu skupa ni na plejki,jer ti trebaju tri lopte onda. To su hakleri,i dva su dovoljna,Modrić i Niko,Raketa neka je zamjena za Niku. A ne za nekog trećeg. Ionako crunchie teško preko 70min može ozbiljno odigrati

.Šalim se,ali raketa je naš as. S klupe.
U napadu bi morali ići Olić i Manđo od početka,čudan su tandem,netipični,i stvarali bi dosta konfuzije svakoj obrani,ola pritiskom,a manđo egzekucijom od bilo kud i igrom glavom. Međutim ne mogu se složiti sa tobom apsolutno oko Petrića,taj momak je jebeni virtouz,od Basela,Dortmunda,HSV-a..jesi ti vidio šta taj radi? Kakav je gol dao na Wembleyu i direktno nas strpao na čelo ljestvice..nemoj bez pokrića valjati,to je čovjek koji zabija glavom,ramenom, koljenom,prsima,škaricama,biciklima i ne znam čime...on je naš as u napadu i killer.Petrić ne statira,pazi..statira li Prosinečki? pa zvekne golčinu jamajki iz kornera skoro. Nemoj valjati gluposti kakvo statiranje,Petr-ol je tip top duo..ako ne to onda manđo i ola.
Klasnić je zamjena za manđu i mora igrati.10min - 10,ali mora igrati. Još uvijek je klasa.Gol turskoj je dao nadu koju smo sami mi jadnici mogli unaprijed spiskati,a zovu se penali.Imali smo pet puta bolje pucače od turaka i tu utakmicu smo mi morali proći bez obzira na šok - 1:1 turske. Predali smo se unaprijed i to je gola činjenica. Eduarda sumnjam da ćemo ikad više vidjeti u top izdanju,tu sam jako jako jako skeptičan,jednom kad se tijelo načme..ovako mlado,pa on ide jbte sa noža pod drugi nož,tu nema kruha. Biti će on ok,ali još jedna ozljeda i može se slikat.
Runje je ok na golu,makar bi se ja držao Stipe,on je naš broj 1. Butina mi ne bi bio ni na klupi. Skender je jači golman od Butine,nhf. Pa ne igra.