View Single Post
Staro 04.06.2009., 21:10   #2
Nikol@Grozni
Premium
Moj komp

Nikol@Grozni's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor cviljo123 Pregled postova
e sad :cito sam puno ovaj forum i pogledo moje kuciste i reko ode i ja probat neš napravit e sad jeli moguce na1. stranici izbušit rupu a da ubodna ne raz.... tu stranicu 2.onda imam jednu stranicu plexya i kako da je stavim u rupu i3. jeli moguce uzet sprej neku šablonu i samo sa nekim sprejom pošpricat i da kvalitetno drzi ta boja ako je koji je to sprej i 4.jeli se ventilatori spajaju namatičnu ili na napajanje imam matičnu MCP6P-M2 ako je na matičnu kolko ventova može ic na nju eto to je za početak to
1.Stranicu mozes rezat ubodnom ali ispod stavi neku šperplocu ili tak nes i sam deri...
ali ako si u mogucnosti preporucio bi ti da kupis brusilicu ili tak nes(dremel) ...
2.Nisam bas skuzio sta oces ali ako mislis ljepiti pleksi na stranicu ljepi dvostrukom trakom ili kak se to vec zove..
3.naravno da je moguce sam pitanje je kako ce ispasti radje uzmi ti sprej duplicolor za 30kn i neki lak i pomogucnosti temeljnu i spricaj. preporucam ti da pogledas Omegin Guide
4.mozes ih spojiti kak oces obicno na maticnu idu (3-pin) ventovi radi regulacije brzine ... neznam tocno koliko ih mozes spojiti (onolko koliko imas utora 3pin )

Zadnje izmijenjeno od: Nikol@Grozni. 04.06.2009. u 21:26.
Nikol@Grozni je offline   Reply With Quote