Citiraj:
Autor Kimi
ma pitam zato kaj znam da recimo u londonu postaje trake samo za buseve i tamo su bicikli dozvoljeni,a fkt mi vec idu na kq ove uske zg ulice
|
Da, totalno. Meni na q idu glupi glupi glupi pješaci, babe, debele babe, babe s vrećicama, babe koje gledaju izloge, djeca, školarci, yuppie tajnice koje si gledaju reflekšn u izlogu, pa si ponavljam mantre iz joge od dubrave do joba. A naaaajviše tlak digneju spušteni pločnici koji to nisu! Kao ono "naručili smo spešl crveni kamen i spešl beton za spuštene pločnike i pofarbali smo žuti bicikl al ups jebiga ne znamo kako funkcioniše to sve pa smo ga ostavili 10cm gore", kog boli, ionako bandić sve to plaća, dont ask dont tell.
U Stockholmu imaju posebne trake samo za bicikle, i oni se fino voze bez ikakvog beda, i tamo ne smiju auti. i svi imaju iste bicikle, tako da u slučaju da it netko ukrade bicikl, uzmeš neki drugi, ionako su svi isti a ne tu, pa vilica ovo, pa mjenjač ono, pa je guma vaka, onaka, ma lol, da ste htjeli mekano ispod guzice, trebali ste ostat sjedit doma na kauču
(kaže Bug i brže bolje pobježe od buljinog super soft bicikla ko vrag od tamjana)