View Single Post
Staro 05.05.2009., 21:04   #1078
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Postoje samo dvije ofišl mape, to je ona prva koju si već probao, i sad ova druga, novija, koja dolazi sa 1.4 patchom.

Ostale su costume made i ima ih oho-ho za skinuti, treba samo proguglati malo.
Te costume su malo zayebane za pokrenuti.

Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Daj Narsil da se dogovorimo da se nađemo ponekad

Evo možemo večeras ako hočeš

Jesi ti i u petici 1oo1 NooB ?

Citiraj:
Osim toga od nas 4 samo je jedan bio dobar a nas trojica smo ginuli ko kokoši

Citiraj:
Evo danas sam malo probao prvi puta i super mi je ali se ne snalazim kaj treba i di su oružja

Bejsikli, treba se držati zajedno i ne razdvajati se. Zombiji dolaze na prozore koji su zatvoreni letvama, razbijaju te letve u ulaze u kuću, poanta je držati ih podalje od prozora. Oni se naravno, mogu repairati, samo se stoji kraj njih i drži "F". Nemre ti se to napismeno objasniti, moraš igrat i vježbat

Oružja kupuješ na zidu, nacrtana su "kredom" di ih možeš kupiti, također, postoji i random weapon box kutija koju otvoriš (za 900 novaca - nije neki novac, brzo se nakupi) i ona ti da neko radnom weapon, može ti dati spori kar98, a može ti dati MG42, ili raygun (forica futuristički pištoljčić ), ono kakve si sreče... fala bogu pa probavaš stalno u tu kutiju i mjenjaš oružja

Nadalje, poanta je naći najbolje mjesto na mapi sa najmanje pristupa, moraš imati u obziru da što više vrata otvoriš da napreduješ u sljedeču prostoriju, više prilaza otvaraš i zombijima na kojima oni mogu doći. Dakle treba naći najbolje mjesto za ukempati se, po mogučnosti u blizini nekog oružja za kupiti, a da pritom otvoriš što manje prostorija, odnosno vrata.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2009. u 21:33.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote