View Single Post
Staro 05.05.2009., 17:42   #180
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Da nije bilo 4xxx serije još bi plaćali GTS-ice dva soma kuna
Trebao bi biti sretan kaj su cijene tako pale a ne spamat bez veze...
a sta si se odmah uspanicio sto ti netko ati dira? covjek je (istina na malo cudan nacin) napisao cinjenicno stanje - ATI vec dvije generacije "radi cudo" a nvidia mu jos uvijek parira s prastarim chipom bez potrebe da razvija nesto novo. I mozemo mi pricati kako nvidia nist ne radi i kako su samo u ATIu neki genijalci ali cinjenica je da nisu napravili ama bas nista posebno dobro.
Istina, srusili su cijene i na tome im narod svakako moze biti zahvalan ali kao sto tebi smeta kad im netko zanijece bilo sto drugo osim toga tako recimo i mene smetaju stalna prica kako je rijec o cudima od kartica.
Pogotovo mi ova 4770 nikako nije jasna. Ne nudi nista posebno osim perfomansi 4850 za 100kn manje. Mogao bi kao dream reci da to bas i nije 100kn manje kada se za 300 manje od toga kupi vec polovna 4850 ali ajde, necemo kruske i jabuke mjesat
Osim tih 100kn u djepu dobijemo jos probleme s 2d frekvama memorije koje nosi ddr5 i sta jos? Nist posebno, cini mi se da sam procitao da cak i trosi vise?
Ali to opet ne sprijecava ljude na u 100 postova pisu o nekom velikom dostignucu.

Spam....mozda. Ali s obzirom na hrpu baljezgarija koje se trenutno pisu samo da bi se nesto pisalo jer nitko jos nema karticu (jer je tako jako super povoljna vjerovatno ) malo cinjenica nikoga nece ubiti. Uostalom, covjek kojeg napadas ima jos najmanji post valjda u cijemom threadu, nije valjda da ti bas toliko smeta?
greg SE je offline   Reply With Quote