View Single Post
Staro 27.03.2009., 07:13   #6
kameni
Premium

kameni's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor marsal Pregled postova
Hm, znači samo ekran bi trebao biti vrhunski. Neću previše pisati, jer se ne razumijem u to područje (javit će se bolje upućeni), ali trebao bi ciljati na neku S-IPS (ili sličnu) matricu i kalibrirati monitor. Ne znam u koje se laptope ugrađuju (ili ima li ih uopće). U pravilu viša rezolucija znači bolji ekran (kod laptopa). Samo nisam baš siguran da se isplati komplicirati, ako već obrađuješ slike na stolnom računalu.

Callidus (pisac Vodiča u stickyju, pročitaj ako nisi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119455) bi trebao znati više.
Hvala --Callidus-a sam proučio i pokušavam se voditi njegovim smjernicama,
da treba mi što bolji monitor da na licu mjesta mogu napraviti kontrolu boja ,jer drukčije je kod npr prirode ili ljudi tu sam odlučuješ kakva bu slika ,a ovdje bi trebala biti što realnija stvarnom djelu zato moram neke osnove napraviti odma,a poslje doma ostalo.
Ima u igi i ovaj samo ih nsam imao gdje usporediti
Notebook DELL XPS 1530 15.4" WXGA+ TFT,
Core™2 Duo Mobile T8300 2400MHz/800MHz,
DVD±RW, LAN, Bluetooth/Wi-Fi,
GeForce 8600M GT 256MB, RAM 3GB DDRII 667,
HDD 250GB 7200, 2.0MP Web Cam, HDMI, WinVista Business, Croatian, Black

ako ima još koji prjedlg puno bi mi pompglo jer ovako više baš i neide
Naime uslikaš sliku sa sivom kartom dođeš doma obradiš sav sretan dođeš kod čovjeka i onda i sam vidiš da je to ok ,ali ni blizu izvornoj slici

Molim prjedlog lapa ako neko več koristi isti ili sličan za iste ili slične stvari