Citiraj:
Autor žile
Sad sam vezano uz onu svoju reklamaciju poslao mail na društvo Potrošač, u kojem sam implementirao pitanje vezano uz ovo što kkljajic kaže, pa da vidimo šta će oni reć.
|
Stigao je odgovor od društva Potrošač.
Citiraj:
Poštovani gospodine!
Vidi se da poznajete ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA. - posebno članak 5 stavak drugi.
Odakle ste Vi sigurni da je taj identični proizvod koji daju kao zamjenski već bio u upotrebi. Jer Vi ste pristali na popravak iako to niste morali )članaka 5 stavak drugi - pogledajte).
Sada kada ste pristali na popravak.
Predlažemo da pristanete na taj popravak sa tim istim dijelom s tim da Vam temeljem članka 425 ZAKONA O OBVEZNIM ODNOSIMA stavak drugi )pogledajte na internetu) dadu jamstvo kao od prvoga dana za to cijelo Računalo ili obvezno za taj zamjenjeni dio kao od prvoga dana kupnje. Sve im ovo pismeno javite i čuvajte duplikat.
Jer se postupak može nastaviti i preko HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE V aše Županije. Pitajte gdje je na 988. Tu je SUD ČASTI i sve je brzo i besplatno i ne treba Vam odvjetnik.
|
Prva,jako korisna informacija koju ja nisam znao,a nisam niti vidio da je nekome savjetovana-na popravak očito ne morate uopće pristat.Znači,odmah reći kako popravak ne želite i da vam vrate lovu.
Ono što mi sad iz drugog dijela nije jasno,govori li on meni da pristanem samo na taj svoj proizvod,ili?